Inför Hela Sverige Bakar #7 | Sötebröd

oktober 20, 2015 – Taggad som

Foto: Madeleine Käck

Undrar du vad Hela Sverige Bakar gänget gör när det inte är inspelning? Jominsann, vi driver runt i klunga à la skolklass -89 och gör Gnesta osäkert. Peter - som föredetta Gnestabo - agerade professionell guide av omgivningarna och studentlivet som sågs driva runt på gatorna. Som stadsbo kan jag känna lätt avunsjuka till sådana söta små samhällen, livet verkar vara allt bra mysigt där. Dessutom blev det på grekiskt och glass på en tisdag, det blir väl knappast bättre än så!

Foto: Peter Dahlberg

Nu är vi bara hälften kvar... och det har gått fort! Det här äventyret är, ja precis, ett äventyr! Aldrig hade jag trott att jag efter tre ansökningar, en hel massa intervjuer och auditions skulle bli så kär i de här människorna, mina deltagarvänner. Det är något speciellt som skett mellan oss, vi brinner alla så starkt för samma sak, men har totalt skilda syn på världen. Känner mig riktigt lyckligt lottad att träffa så många glada bagare. Även om hälften redan åkt hem så tycker jag redan vi alla är vinnare, att bara komma med i programmet var svårare än det som synts i tv-soffan på torsdagar. Med detta sagt hoppas jag att ni som följer fortsätter att titta på morgondagens avsnitt, sötebröd är temat, and I just can't wait! Kl.21 imorgon ser ni oss i rutan på Sjuan och tv4play, drama utlovas! (för er som sett sneakpeaken med mig, *snyft*)

Till mina deltagarvänner; så hoppas jag ni alla har det bra och njuter lika mycket av den här resan som jag!

Vill ni spana in de andra deltagarnas bloggar, instagram och facebook, hittar du dem här.