Boksläpp på Akademibokhandeln - Gröna bakboken

maj 19, 2016 – Taggad som

Äntligen är det boksläpp och tack alla ni fina som kom förbi, sa hej och köpte en bok på akademibokhandeln. Jag hade fantastiskt kul och känner mig så stolt över att få visa upp det jag arbetat med de senaste månaderna och kanske extra roligt när man får hålla sin bokrelease på samma butik som självaste Roy Fares. Processen har varit snabbare, jobbigare och roligare än jag någonsin trodde innan jag satte tänderna i bokskrivandet. Men nu står jag här med egen bakbok som är 100% jag och det känns så himla ballt. Missade du att komma förbi akademibokhandeln mästersamuelsgatan och se mig febrilt signera böcker, så är det bara att beställa ett signerat ex av boken här i webbshoppen.

Känner mig hög på alla fina ord och den kärlek jag fick ta emot idag. Stort tack till alla som var med mig i processen och till alla er som får lust läsa boken. Bakkärlek till er alla!

Ursäktar följande bildbomb från kvällen.

Bildcred: Germaine Thomas

Bildcred: Anna Jemsö

Bildcred: Christofer Äng                                          Bildcred: Julia Axelsson

Bildcred: Lars Rundin                                           Bildcred: Louise Lindqvist

                                                                              Bildcred: Anna Nilsson