TV4 Nyhetsmorgon på midsommardagen

14 juni 2016

Bildcred: Emma Gustafsson 

Jaaa, nu är det klart! På självaste midsommardagen (25/6) när ni ligger trötta i soffan efter en dag av somriga festligheter kan ni slå på Nyhetsmorgon och se mig baka några recept från min nya bok och prata bakverk i allmänhet. Mellan kl. 8.00 och 11.30 är det dags, så missa inte det!

Vi ses i rutan!...

Läs mer

Boksläpp på Akademibokhandeln - Gröna bakboken

19 maj 2016

Äntligen är det boksläpp och tack alla ni fina som kom förbi, sa hej och köpte en bok på akademibokhandeln. Jag hade fantastiskt kul och känner mig så stolt över att få visa upp det jag arbetat med de senaste månaderna och kanske extra roligt när man får hålla sin bokrelease på samma butik som självaste Roy Fares. Processen har...

Läs mer

Jag skriver en bok - Gröna bakboken

28 februari 2016

Det är med en sådan galen glädje som vill berätta för er att jag ska ge ut en bakbok!

Läs mer