Mjuka Marshmallows med Vanilj

9 december 2015

Finns det något godare än en nygrillad marshmallow? Jajjamen, hemlagade marshmallows! I dagens lucka gömmer sig ett recept på härligt sega, luftiga och söta skumgodisar. Jag smaksätter alltid med lite vanilj, det tillför ganska mycket eftersom marshmallows i sig inte smakar så mycket mer än socker.

Läs mer

Pavlovatårta med Röda Vinbär

3 augusti 2015

Pavlova är en marängtårta och maräng är i grund och botten bara socker och äggvita. Men det finns ändå fler recept än man kan räkna där ute. Det här är mitt grundrecept till mina maränger alltid blir krispiga, vita och lagom sega i mitten, dessutom är den här marängtårtan extra piffig med choklad och vaniljrippel.

Receptet ger tre eller fyra...

Läs mer

Randiga Marängkyssar

1 augusti 2015

HAPPY PRIDE!

Ett undantag har skett, jag köpte naturlig färg, vad som nu menas med det. Men det är ju bara pride en gång om året och så tänkte jag att ville hylla färgerna i ett litet bakverk. De här marängerna är söta och inte smaksatta med något mer än socker. Men vill man krydda till det så släng i...

Läs mer

Macarons - Citrus

13 mars 2015

Nu sitter jag och väntar på Meter Televisions kontor i frihamnen i Stockholm. Jag har nämligen en intervju med Ingela kl.11 för Hela Sverige Bakar 2015, pirrigt!! Det är ju inte första gången jag söker, men jag har lika höga förväntningar för det. Jag kunde inte riktigt låta bli att söka, jag ska bara med. Det här är min grej...

Läs mer