New York Cheesecake - Glutenfri

27 maj 2016

När det kommer till cheesecake så har jag alltid svårt att säga nej. Fryst, kallvispad, bakad eller på något annat vis så är det alltid gott. Den bakade är min favorit, krämig, krispig och med sötsyrliga blåbär på toppen! Det är dessutom en av min mammas favoriter, så då tänkte jag passa på att dela med mig av mitt gyllne recept...

Läs mer

Årets första jordgubbstårta

5 maj 2016

Den här veckan har verkligen sommaren intagit mitt lilla kök. Förutom rabarber så är det nog de första lokala jordgubbarna som jag älskar allra mest just nu, så söta och helt galet goda. Den här tårtan blir saftig och god, perfekt för att hälsa säsongens första jordgubbar välkomna!

Läs mer

Posh Black Forest Gateau

23 augusti 2015

Choklad, choklad, choklad och lite grädde, och körsbär. Den här tårtan har en ultimat smakkombination med mörk chokladenbotten och chokladganache som bryts av med frisk grädde, söta körsbär och pigg kirsch. Whats not to like?

Det här receptet fick kallas Black Forest eftersom det är en Schwarzwald torte i den traditionella meningen, som består av chokladbottnar och inte nötmarängbottnar som...

Läs mer