Välkommen till MY SWEET

Jag som skriver, fotar och ritar är My, en glad amatörbagare, finalist i Hela Sverige Bakar 2015 och chokladfantast.  Det jag bryr mig mest om i hela världen förutom min familj, mina vänner och bakverk är naturen. Det finns inget som irriterar mig mer än människor som konsumerar i onödan, skräpar ned eller bara inte bryr sig. Det finns så mycket läckra resurser att ta hand om i vår natur, och även om jag bor i Amsterdam nu så längtar jag ibland tillbaka till oändliga blåbärsplock och tusen klasar egenodlade vinbär i trädgården.

Till mina föräldrars förtvivlan är jag fruktansvärt envis, överambitiös, slarvig och en ständig perfektionist, mitt liv består av en ständigt roterande cirkel av kreativt kaos, ordning, produktivitet och handelsförlamning. Det ena förutsätter det andra och som allra bäst mår jag i två av dessa element, försök gissa vilka. Men jag ser mig själv som en konstnärsjäl. Det förklarar kanske saker bättre. Litegrann.

Här på My + Sweet, min kreativa outlet, hittar du mig när jag tröttnat på att svettas framför spisen och ändå inte kan sluta tänka på kakor!

Tre kindpussar från Amsterdam!